Scurta istorie WashPoint: Spalatorie auto self service

Spalatorie auto self service - Spalatorie self

Poza spălătorie din TG Neamt.

Povestea Washpoint incepe cu anul 2016 cand am inceput dezvoltarea tehnologiei proprii de spalatorie auto self service. Intr-un timp scurt ne-am impus pozitia pe piata din Romania in domeniul automatizarilor de spalatorie self prin calitatea tehnologiei, caracteristicile oferite si seriozitatea de care am dat dovada.

Astfel, pana la finalul anului 2020 am finalizat peste 60 de locatii (spalatorie self) pentru clientii fi­nali, iar in ziua de astazi am depasit numarul de 100. Mai mult de atat, am investit activ intr-un numar de 15 spalatorii auto self service proprii deoarece credem in acest domeniu de bussines ca fiind unul de viitor.

Am fost alesi pentru seriozitatea noastra, tehnologia de spalatorie self, comunicare si viziune de ansamblu. Nu numai ca vom pastra aceste valori si pe viitor, ci vom dezvolta in continuare masura in care acestea sunt transpuse in interactiunea cu clientii.

Imbunatatirea constanta a ofertei, dezvoltarea continua a echipamentelor, consultanta si suportul extensiv in timpul si post-achizitie sunt doar cateva din obiectivele noastre la momentul actual. Ne vom imbunatati mereu serviciile si vom actiona conform setului nostru de principii si valori care aduc un plus atat clientilor nostri cat si comunitatii mai larga pe termen lung.

Ce inseamna o spalatorie self marca WashPoint?

Sistemele noastre inregistreaza profit de pana la 60% din incasari (pe timp de vara) si 50% (pe timp de iarna). Astfel, cu un randament al investitiei (ROI) de intre 2.6 – 3.5 ani in functie de diversi factori, o spalatorie auto self service este o afacere ce va aduce profit pasiv si sigur pe perioade lungi de durata.

Tehnologia inovativa WashPoint reduce consumul de energie electrica prin folosirea Invertoarelor de frecventa cu aproximativ 30% anual, cat si eficientizarea consumului de detergent variabil in functie de sezon vara/iarna cu 35%, fara ca aceste optimizari sa fie resimtite de clientii dvs.

Folosim tehnologie de ultima generatie , colaborand cu cele mai mari fabrici de echipamente din Europa:

Hawk (italia) – Lider in productia de pompe de inalta presiune, Lavor (italia) – unul dintre cei mai mari producatori de pompe hidraulice, Nicolini (italia) –lider in productia motoarelor electrice de mare putere.

RM Suttner (Germania) – lider in productia de accesorii pentru sisteme de inalta presiune, Schrack (Austria) – furnizor pentru solutiile de automatizare si componente industriale electrice de mare putere, Comestero/ Suzohapp (italia) – lider pe piata acceptoarelor de monede (jetoane) la nivel Mondial.

Oferim Componente electronice de control cu standarde industriale (functioneaza intre -40⁰ si +80⁰ Celsius) – avem o politica care ne permite prelungirea garantiei pana la 24 de luni. Mai mult decat atat, durata de viata a echipamentelor WashPoint este de peste 10 ani, cu respectarea intervalelor de mentenanta care se fac in functie de numarul de ore de functionare, de exemeplu : inlocuirea filtrelor, inlocuirea uleiului din grupurile pompante, inlocuirea garniturilor sau a semeringurilor.


De ce o spalatorie auto self service WashPoint?

Avantaje investitor

Consultanta

Asiguram o instruire adecvata pentru utilizarea corecta pe termen lung a spalatoriei auto self service si optimizarea profitului, impreuna cu modalitati de transmitere a valorii tehnologiei si utilizatorilor finali.

Expertiza in domeniu

Oferim consultanta extensiva pe perioada planificarii constructiei spalatoriei self cu privie la piata adiacenta, amplasare, competitie locala, echipamente adecvate si avantajele prezentate de optiunile din oferta in raport cu locatia, astfel construind un plan complet de actiune.

Proiectare gratuita

Planul concret al constructiei realizat de arhitectii nostri este gratuit la achizitionarea tehnologiei pentru o spalatorie auto self service. Acesta este adaptat in mod individual la conditiile de mediu, cerintele clientului si tehnologia aleasa.

Monitorizare prin internet & accesibilitate

Oferim monitorizarea facila a fluxului de venit intr-o spalatorie self, impreuna cu orice erori survenite in timpul exploatarii echipamentului. O spalatorie auto self service functioneaza 24/7, tot anul, astfel crescand utilitatea acestei caracteristici WashPoint.

Avantaje client

Promovare activa

Aleatoriu, echipamentele noastre pot oferi un bonus celor care spala (valoarea bonusului cat si intervalul la care se ofera este ajustabil).

Transpunerea valorii

Tehnologia WashPoint afiseaza valoarea creditului incasat: nu se afiseaza doar timpul de spalare, astfel incat clientii vor compara calitatea si nu timpul spalarii, cu alte spalatorii auto self service care practica preturi sub valoarea corecta  a pietei.

Satisfactie garantata

Echipamentele sunt prevazute cu buton de pauza (nu se incaseaza credit daca nu exista cheltuieli). Aceasta functie este limitata la 2 minute, cu optiunea de a fi configurata dupa preferintele investitorului.

Versatilitate

Tehnologia pentru spalatorie self poate fi echipata cu pana la 12 programe de spalare, astfel incat orice nevoie a clientilor finali este satisfacuta: de la folosirea programului de super spuma pentru indepartarea depunerilor, pana la solutia anti-insecte si polish pentru zgarieturi.

Call Now ButtonApelează-ne